Onze Werkwijze

Studie

Gespecialiseerd Studiebureau

Jonckheere Projects biedt u naast de houten bouwelementen die nodig zijn voor de constructies, ook de expertise en knowhow aan van een eigen studiebureau. Dit studiebureau is gespecialiseerd in houtbouw en in energiezuinige bouwsystemen die vereist zijn bij bv. passiefbouw.

Voor de uitwerking van de projecten wordt gebruikt gemaakt van Vertex BD. Dit pakket biedt de mogelijkheid om de volledige site in 3D uit te werken. Het pakket is dan ook de bron van informatie voor productie en plaatsing.

Productie

Efficiënte productie

De geautomatiseerde productielijn op onze site leidt tot een efficiënte fabricatie van houten bouwelementen. De hoge standaard van de producten wordt gegarandeerd door de doorgedreven interne kwaliteitscontrole. Bovendien draagt de prefabricatie van deze bouwelementen bij tot een belangrijke tijdswinst op de werf en wordt de afvalberg tot een minimum herleid.

Levering

Leveren

De plaatsing van de HSB elementen gebeurt door vaste, ervaren en betrouwbare partners, welke wij kunnen aanleveren. Jonckheere Projects kan zich dan ook garant stellen voor een tijdige levering.