Nieuws

Breid je woning uit met een prefabaanbouw: minimale overlast, maximaal comfort

Terug naar overzicht

  •  Betaalbare woninguitbreiding

Droom je van een hobbykamer, tuinkantoor, extra speelkamer of wellnessruimte? Uitbouwen is helaas niet goedkoop. Tenminste, op de traditionele manier. STiDO heeft dé oplossing bij uitstek voor al wie zijn woning op een budgetvriendelijke manier wil uitbreiden: modulair bouwen. Prefabaanbouw is zacht voor de portemonnee, duurzaam en milieuvriendelijk. Bovendien is zo’n aanbouwmodule uitstekend geïsoleerd.

  • Modulaire prefabaanbouw vs. traditionele verbouwing

Veel mensen twijfelen jarenlang over de uitbreiding van hun woning. Het grootste struikelblok is een woning die maandenlang tot een bouwwerf wordt omgetoverd, inclusief vuil en stof. Die overlast is echter gekoppeld aan een traditionele verbouwing. Kies je voor modulaire houtskeletbouw, dan wordt je aanbouw extern vervaardigd, in het productieatelier van STiDO, en vervolgens ter plaatse geleverd en vastgekoppeld aan je woning. Zo heb je een minimum aan overlast, en een maximum aan comfort.

  • Volledig naar wens

Je woning uitbouwen doe je niet zomaar. Bij STiDO begrijpen ze dat heel goed. Daarom worden jouw wensen uitvoerig besproken. Want enkel zo kan de aanbouw van jouw dromen gerealiseerd worden. Wat is het doel van de aanbouw? Moet de module uitgerust worden met een keuken of is het eerder een verlenging van je leefruimte? Jij bepaalt alles zelf. Van de afmetingen, over de indeling tot de materiaalkeuze.

  • Snelle plaatsing

De constructie van jouw uitbouw gebeurt op de productiesite van STiDO, niet op je eigen bouwgrond. Aangezien de volledige prefabricatie dus op locatie plaatsvindt, heb je geen last van stof, lawaai en afval. Van zodra de module klaar is, wordt deze bij jou thuis geplaatst. In slechts enkele uurtjes is de klus geklaard. Vervolgens wordt alles tot in de puntjes verder afgewerkt.

  • Laat je inspireren

Modulair bouwen heeft tal van voordelen. Deze perfect betaalbare oplossing trakteert je op een vlot bouwproces, een snelle plaatsing en een straffe isolatie. Wekenlang zonder keuken zitten, een modderige tuin of aannemers die niet komen opdagen? Niets van! STiDO regelt jouw all-in-one-project tot in de kleinste details. Zo geniet jij zonder stress van een vlekkeloze uitbreiding van je woning.

Nood aan inspiratie? Bekijk dan de gerealiseerde aanbouwprojecten of grasduin door de testimonials van tevreden STiDO-klanten.